Unelmiesi majoitus vain yhteydenoton päässä

Vuokraa mökki Pyhä-Luostolta

Vuokramökkimme sijaitsevat osoitteessa Uusipalo 3–7, Pyhätunturi ja Hukka-mökki Luostolla osoitteessa Kelutie 6 . Kaikki mökit ovat helppokulkuisten reittien varrella.

Etsitkö mökkiä lomasi tutkikohdaksi? Tervetuloa Pyhä-Luostolle!

Pyhä-Luostolle on hyvät opasteet valtateiden 4 ja 5 varsilla. Rovaniemeltä Pyhä-Luostolle kertyy matkaa noin 120 kilometriä. Mikäli sinulla ei ole autoa kulkupelinä, pääset perille helposti myös junalla tai lentäen. Rovaniemeltä lähtevä skibussi ajaa rautatieaseman ja lentokentän kautta Pyhä-Luostolle.

Tiesitkö? Voit ottaa auton mukaasi yöjunaan. Näin matka taittuu rennosti junassa leväten ja olet virkeänä perillä autosi kanssa.

Yhteystiedot ja varaus

Juhani Paloviita
p. 0400 590 237

Iiris Järvinen
p. 044 324 2122

WhatsApp: +358 44 324 2122

info@kotitunturi.fi

Yhteydenotto

Näin löydät mökeille

Vuokrattavat mökit sijaitsevat helppokulkuisten reittien varrella. Pyhä-Luostolle on hyvät opasteet 4- ja 5-teiden varsilla. Rovaniemeltä Pyhä-Luostolle on noin 120 kilometriä. 

Pääset helposti perille myös junalla tai lentäen. Rovaniemeltä tulee skibussi rautatieaseman ja lentokentän kautta Pyhä-Luostolle. Yöjunaan voit ottaa mukaan myös auton, jolloin matka taittuu kätevästi ja olet virkeänä perillä.

 

Hukka

Hukka sijaitsee Luoston keskustasta 1,1 km Pyhän suuntaan. Vasemmalle tienhaarasta Uittoluosto, Räkkiluostontietä oikealle kunnes tulee tienhaara Kelutie. Hukka on viimeinen talo Kelutien vasemmalla puolella. Luoston kartalta löydät Hukan tästä.

 

Karhunkainalo, Tunturin Taika, Tunturin Tuuli ja Tunturin Tähti

Mökit Karhunkainalo, Tunturin Taika, Tunturin Tuuli ja Tunturin Tähti sijaitsevat Pyhän keskustan tuntumassa. Liikekeskuksesta n. 900 m pohjoiseen kohti Luostoa. Käännytään oikealle tienhaarasta Näätäharju, jonka jälkeen heti oikealle. Käännytään seuraavasta vasemmalle (Uusipalo) ylös harjulle. Karhunkainalo, Tunturin Taika ja Tunturin Tuuli ovat kaikki samassa pihapiirissä vierekkäin oikealla puolella tietä. Tunturin Tähti sijaitsee heti viereisellä tontilla. Pyhän kartalta löydät Karhunkainalon, Tunturin Taikan, Tunturin Tuulen ja Tunturin Tähden tästä.

 

Kuurankukka

Kuurankukka sijaitsee Pyhän keskustan tuntumassa, liikekeskuksesta n. 900 m pohjoiseen kohti Luostoa. Käännytään oikealle tienhaarasta Näätäharju, jonka jälkeen heti vasemmalle. Kuurankukka on harjun päällä oikealla puolella. Pyhän kartalta löydät Kuurankukan tästä.

Muistathan varoa poroja Lapin teillä!

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa mökki