VARAA OMA MÖKKILOMASI PYHÄ-LUOSTOLTA

Kysy lisää ›

Varauskysely

lomamökki Pyhä-Luostolta max 6 hlö
Alla olevista linkeistä pääset näkemään varauskalenterin ja varaamaan mökin keskusvaraamon kautta.

Varaaminen ja maksut

Varaaminen ja maksut

Kotitunturi lähettää asiakkaalle laskun varauksesta, joka maksetaan viimeistään eräpäivänä. Mikäli maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä, Kotitunturilla on oikeus perua varaus ilman erillistä ilmoitusta. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun eli 30 % koko majoitusvuokrasta eräpäivään mennessä (maksuehto 14 pv netto).

Loppusuoritus (70 %) erääntyy kuusi viikkoa ennen majoituksen alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi viikkoa ennen majoituksen alkua, lähetetään vain yksi lasku, joka on suoritettava eräpäivään mennessä. Jos varauksen hinta on alle 200 euroa, erillistä ennakkomaksua ei tule, vaan koko vuokrasumma laskutetaan kerralla. Laskun mukana asiakkaalle lähetetään tiedot majoituskohteesta. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

​​​​​​​Peruuttaminen

Peruutus on tehtävä kirjallisesti välittömästi esteen ilmaannuttua. Varaus katsotaan peruutetuksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut Kotitunturille.

Mikäli peruuttaminen tapahtuu aikaisemmin kuin kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan maksettu vuokra, josta vähennetään 10 % peruutuskuluja mökin vuokrahinnasta. Mikäli varaus peruutetaan, kun varauksen alkamiseen on vähemmän kuin kuusi viikkoa, veloitetaan koko vuokrasumma.

Mikäli peruutus tapahtuu oleskelun kohteessa jo alettua, vuokrasummaa ei palauteta. Suosittelemme majoittujille matkavakuutusta, johon on lisätty peruutusturva. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, pidetään sitä aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Mikäli varausta muutetaan asiakkaan pyynnöstä, peritään muutoksesta 20 euron käsittelykulu. Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) Kotitunturi voi peruuttaa varauksen. Tällöin asiakkaalle pyritään tarjoamaan vastaavaa majoitusta. Mikäli asiakas ei hyväksy uutta kohdetta, hänellä on oikeus saada maksamansa summa takaisin vähennettynä peruutuskuluilla (10% koko vuokrahinnasta).

​​​​​​​Saapuminen ja oleskelu

Asiakas noutaa tulopäivänä majoituskohteen avaimen sovitusta paikasta ja palauttaa sen lähtiessään samaan paikkaan, mikäli muuta käytäntöä ei ole erikseen sovittu.

Loma-asunto on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00. Lomamökkiin saa majoittua varauksen yhteydessä ilmoitettu määrä henkilöitä. Muiden kuin varauksen yhteydessä ilmoitettujen henkilöiden majoittuminen lomamökissä ei ole sallittua, mikäli siitä ei ole etukäteen erikseen sovittu Kotitunturin kanssa.

Teltan, asuntoauton ja asuntovaunun käyttö majoittumiseen ja sähköverkkoon kytkeminen on lomakohteen tontilla kielletty. Auton moottoritilan lämmittimen saa kytkeä ulkopistorasiaan.

Lemmikkien viemisestä mökkiin sovitaan aina erikseen varauksen yhteydessä. Mikäli lemmikit on sallittu kohteessa, peritään lemmikeistä 30 euron lisämaksu/lemmikki/varaus.

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon. Mahdollisista vahingoista tulee ilmoittaa Kotitunturille viipymättä. Alaikäisten vahingonteosta vastaa huoltaja ja lemmikkieläinten aiheuttamista vahingoista vastaa vuokraaja. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja
valitukset on tehtävä välittömästi niiden ilmaannuttua.

Loma-asunnon kadotetuista avaimista vastaa asiakas (lukkojen sarjoituksen hinta on alk. 150 e + muut kulut).

Vuokraan sisältyy lomamökin sekä kalusteiden ja irtaimiston käyttöoikeus varatulle ajalle. Keitto- ja ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sekä polttopuut sisältyvät lomamökin varustukseen. Lakanat ja pyyhkeet eivät kuulu vuokrahintaan. Ne voi vuokrata erikseen erillistä maksua vastaan.

Tupakointi lomamökeissä on ehdottomasti kielletty.

Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii vuokraaja. Loppusiivouksen voi tilata erillistä korvausta vastaan. Kuitenkin vaikka lähtösiivous olisi tilattu, edellytetään huoneiston olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietyinä ja astiat tiskattuina. Mikäli varauksen päättyessä siivousta ei ole suoritettu asianmukaisesti, on Kotitunturilla oikeus periä vuokraajalta siivousmaksu kaksinkertaisena.

Kotitunturi ei vastaa tupakoinnista, pölyistä, ilman tai veden epäpuhtauksista, sisustus- ja pinnoitemateriaaleista, koti- tai luonnoneläimistä, kasveista tai muista aiheutuneista allergia- tms. ongelmista asiakkaille. Emme myöskään ole velvollisia korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, myyristä, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä
naapuritontilla tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset netti-, vesi-, sähkö- tai tv-verkossa) asiakkaille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Mikäli vuokralainen käytöksellään aiheuttaa häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on Kotitunturilla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi, jolloin maksua ei palauteta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa mökki