Karhunkainalo

Karhunkainalo on hyvin varusteltu, siisti ja tilava hirsimökki Pyhätunturilla keskustan tuntumassa samalla tontilla Tunturituulen ja uuden Tunturin Taika-mökin kanssa.

Karhunkainalon keittiökaapit ja muita kalusteita on uusittu syksyllä 2014 ja seiniin laitettu uusi raikas valkoinen väri. Makuuhuoneessa on uusittu lattia ja uusi jenkkisänky.

Rinteisiin, liikekeskukseen ja ravintoloihin on matkaa runsas kilometri. Valaistulle hiihtoladulle vain 500m ja Pyhäjärven uimarantaan 2000 m.

Mökissä on tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna ja pesuhuone/wc. Vuodepaikkoja on kuudelle hengelle, ja lisäksi matkasänky peittoineen lapselle.

Tupakeittiössä on astiasto Pentikin Halla-sarjaa, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin. Tuvassa on tunnelmaa tuova luonnonkivitakka ja taulu-tv sekä dvd-soitin. 

Muu varustus: kuivauskaappi, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta, sekä hiustenkuivaaja. Lapsia varten on syöttötuoli ja oma astiasto sekä potta. Takkapuita on pihan puuvajassa, jonka avain löytyy mökistä.

Pihapiirissä on viihtyisä grillikota Tuikku, jonka voit lisämaksusta varata loman ajaksi.

Karhunkainalon varauskalenteriin pääset tästä. Näet vapaat viikot ja voit samalla tehdä varauksen netissä. Voit halutessasi myös lähettää varauskyselyn tästä.

Voit myös soittaa 044 3242122 tai 0400 590237 tai lähettää sähköpostia info(at)kotitunturi.fi

Hinnat

Viikkohinnat lauantaista lauantaihin

viikot 17-51:  kevät - syksy 470/viikko (75/vrk)

viikot 52-2: joulu, uusivuosi 695/viikko 

viikot 3-7: talviviikot 470/viikko (75/vrk)

viikot 8-16: talvisesonki 695/viikko Talvi

Tupa

Tupa

Tupa

Takka

Ruokailutila

Keittiö

Makuuhuone

Makuuhuone

Parvi

Parvi

Parvi

Sauna

Pesuhuone

Näin löydät perille

Pyhä - Luostolle on hyvät opasteet sekä 4- että 5-teiden varsilla. Karhunkainalo sijaitsee Pyhän keskustan tuntumassa. Pyhän liikekeskuksesta n. 900 m pohjoiseen kohti Luostoa, käännytään oikealle tienhaarasta Näätäharju, jonka jälkeen heti oikealle. Seuraavasta tienhaarasta (Uusipalo) vasemmalle ylös harjun päälle. Karhunkainalo on harjun päällä oikealla.

Pyhän kartalta löydät Karhunkainalon tästä.