Karhunkainalo

Karhunkainalo on hyvin varusteltu ja siisti hirsimökki Pyhätunturilla keskustan tuntumassa. Samalla tontilla sijaitsevat Tunturin Tuuli ja Tunturin Taika-mökit ja vieressä myös uusin Tunturin Tähti-mökki.

Karhunkainalon keittiökaapit ja muita kalusteita on uusittu ja seiniin laitettu raikas valkoinen väri. Makuuhuoneessa on uusittu lattia ja jenkkisänky.

Rinteisiin, liikekeskukseen ja ravintoloihin on matkaa runsas kilometri. Valaistulle hiihtoladulle vain 500m ja Pyhäjärven uimarantaan 2000 m.

Mökissä on tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna ja pesuhuone/wc. Vuodepaikkoja on kuudelle hengelle. Makuuhuoneessa on parisänky 160 cm ja parvella neljä joustinpatjaa.

Tupakeittiössä on astiasto Pentikin Halla-sarjaa, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin. Tuvassa on tunnelmaa tuova luonnonkivitakka ja taulu-tv sekä dvd-soitin.

Muu varustus: kuivauskaappi, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta, sekä hiustenkuivaaja. Lapsia varten on potta. Takkapuita on pihan puuvajassa, jonka avain löytyy mökistä.

Karhunkainaloon ovat myös lemmikit lisämaksusta tervetulleita, 30 euroa/lemmikki.

Pihapiirissä on viihtyisä grillikota Tuikku, jonka voit lisämaksusta varata loman ajaksi.

Karhunkainalon varauskalenteriin pääset tästä. Näet vapaat viikot ja voit samalla tehdä varauksen netissä. Voit halutessasi myös lähettää varauskyselyn tästä.

Voit myös soittaa 044 3242122 tai 0400 590237 tai lähettää sähköpostia info(at)kotitunturi.fi

Hinnat

Viikkohinnat sesonkina lauantaista lauantaihin, muulloin myös lyhyemmät varaukset (vähintään 2 vrk).

tammi-helmikuu viikot 2-7: 480/viikko (tai 80/vrk)

helmi-huhtikuu viikot 8-17: 695/viikko

touko-elokuu viikot 18-35 : 480/viikko (tai 80/vrk)

syyskuu ruskaviikot 36-39: 510/viikko

loka-joulukuu viikot 40-51: 480/viikko (tai 80/vrk)

joulu-uusi vuosi viikot 52-1: 695/viikkoTalvi

Tupa

Tupa

Tupa

Takka

Ruokailutila

Keittiö

Makuuhuone

Makuuhuone

Parvi

Parvi

Parvi

Sauna

Pesuhuone

Näin löydät perille

Pyhä - Luostolle on hyvät opasteet sekä 4- että 5-teiden varsilla. Karhunkainalo sijaitsee Pyhän keskustan tuntumassa. Pyhän liikekeskuksesta n. 900 m pohjoiseen kohti Luostoa, käännytään oikealle tienhaarasta Näätäharju, jonka jälkeen heti oikealle. Seuraavasta tienhaarasta (Uusipalo) vasemmalle ylös harjun päälle. Karhunkainalo on harjun päällä oikealla.