PYHÄN KARHUNMARJA-MÖKKI HENKII LÄMMINTÄ TUNNELMAA

Karhunmarja on viihtyisä, uudistettu pyöröhirsimökki Karhunkainalon naapurissa. Mökin edessä on laaja terassi, josta on mukavat näkymät kohti tunturia.

Karhunmarja

Karhunmarjassa on meneillään laajennus ja tilojen päivitys, päivitämme uudet tiedot ja kuvat kun remontti valmistuu loppuvuoden 2023 aikana!

Pyhän rinteisiin, liikekeskukseen ja ravintoloihin on matkaa runsas kilometri. Valaistulle hiihtoladulle on vain 500 metriä ja Pyhäjärven uimarantaan 2000 metriä.

Lemmikit: Karhunmarjaan ei ole sallittua tuoda lemmikkejä, mutta tutustu myös muihin mökkivaihtoehtoihimme. Joihinkin  mökkeihimme lemmikit ovat tervetulleita.

Loppusiivous: Allaoleviin hintoihin ei sisälly loppusiivousta. Voit tilata loppusiivouksen erikseen.

Tiedustele varauksista puhelimitse tai varauslomakkeella suoraan mökin omistajilta 044 324 2122/Iiris tai 0400 590237/Jussi. 

Varaustilanteen näet myös keskusvaraamon varauskalenterista. Voit halutessasi tehdä varauksen myös kalenterin kautta. Huomaathan että keskusvaraamon hintoihin sisältyy loppusiivous! Kalenterista ei voi varata samalle tai seuraavalle päivälle. Pyydämme tällöin ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Hinnat

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa mökki