Vuokraa kodinomainen ja mukava lomamökki Pyhä-Luostolta kansallispuiston reunamilta

Kotitunturin kodikkaat lomamökit sijaitsevat Pyhä-Luoston kansallispuiston ulkoilureittien, laskettelukeskusten sekä palvelujen välittömässä läheisyydessä. Mökit ovat viihtyisiä ja hyvin varusteltuja ja sopivat niin pariskunnille kuin lapsiperheille.

Haluatko majoittua ison ryhmän kanssa?

Pyhätunturilla vierekkäin sijaitsevat perinteinen, mutta uudistettu hirsimökki Karhunkainalo ja syyskuussa 2010 valmistunut Tunturituuli sekä kesäkuussa 2013 valmistunut uusi Tunturin Taika. Kaikki kolme lomamökkiä sijaitsevat samassa viihtyisässä pihapiirissä. Omat lomamökit varaamalla voi useampi perhe tai muu ryhmä viettää yhteistä lomaa, mutta kuitenkin majoittua omassa rauhassaan. Erikseen vuokrattavissa mukaviin illanistujaisiin myös pihapiirissä sijaitseva viihtyisä grillikota. Pyydä tarjous, mikäli haluat vuokrata useamman mökin!

Läheisyydestä löytyy myös kodikas hirsimökki Kuurankukka. Luostolla taas sijaitsee jykevä kelomökki Hukka.

KARHUNKAINALO, Pyhä

Pyhän keskustan ja palvelujen tuntumassa hyvin varusteltu ja uudistettu pyöröhirsinen erillismökki Tunturituulen ja Tunturin Taikan vieressä. Tunnelmaa ja lämpöä tuo iso liuskekivinen avotakka.

Lue lisää Karhunkainalosta.

TUNTURITUULI, Pyhä

Uudehko mökki Karhunkainalon ja Tunturin Taikan välissä. Näppärä ja kodikas pikkumökki rauhallisella sijainnilla.

Lue lisää Tunturituulesta.

TUNTURIN TAIKA, Pyhä

Uusin, upea ja tilava mökki Tunturituulen ja Karhunkainalon naapurissa. Taika on laadukkaasti varusteltu lapsia unohtamatta.

Lue lisää Tunturin Taikasta.

KUURANKUKKA, Pyhä

Paljon uudistuksia kokenut pyöröhirsimökki lähellä palveluja ja ulkoilumahdollisuuksia. Pihan perällä tunnelmallinen grillikota.

Lue lisää Kuurankukasta.

HUKKA, Luosto

Kelohirsinen tilava ja tunnelmallinen erillismökki Luoston keskustan läheisyydessä. Ukko-Luoston rinteet, Aarnilammen uimaranta sekä Luoston palvelut välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää Hukasta.


Piditkö mökeistämme? Vietitkö unohtumattoman loman Pyhä-Luostolla? Tykkää meistä myös Facebookissa ja jaa lomakokemuksesi!