Tunturin Tuuli

Tunturin Tuuli sijaitsee Pyhällä samassa pihapiirissä kuin Karhunkainalo ja Tunturin Taika. Ihan vieressä on myös uusin Tunturin Tähti-mökki.

N. 57 neliön mökissä on lattialämmitys sähköllä sekä koneellinen ilmanvaihto. Mökissä on tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna ja pesuhuone/wc sekä erillinen wc. Parvi on tilava ja osittain täyskorkea.

Makuuhuoneessa on parivuode. Parvella on parivuode ja lisäksi kaksi erillistä sänkyä sekä pinnasänky peittoineen lapselle.

Parven portaissa on lapsiportti ylhäällä. Mökissä on myös syöttötuoli lapselle sekä lasten omat astiat.

Mökissä on tilava, katettu ja kalustettu terassi, jonne Pyhätunturin valotkin pilkottaa puiden lomasta. Rinteisiin, liikekeskukseen ja ravintoloihin on matkaa runsas kilometri. Valaistulle hiihtoladulle vain 500m ja Pyhäjärven uimarantaan 2000 m.

Tupakeittiössä on täydellinen astiasto 12 hengelle, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä sähkövatkain.

Tuvassa on varaava vuolukivitakka ja taulu-tv, dvd-soitin sekä radio/cd-soitin. Tunturin Tuuli-mökissä on käytettävissäsi langaton internet-liittymä.

Lisäksi pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi sekä silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivaaja. Pihalla olevasta puuvajasta voi noutaa polttopuita ja vajan avain löytyy mökistä.

Tunturin Tuuleen ovat myös sisäsiistit lemmikit tervetulleita lisämaksusta, 30 euroa/lemmikki.

Hinnat ja varaukset

Tunturin Tuulen varauskalenterin näet tästä. Näet vapaat viikot ja samalla voit tehdä varauksen netissä. Jos linkki ei toimi, voit lähettää varauskyselyn tästä.

Voit myös tiedustella info(at)kotitunturi.fi tai 044 3242122 / 0400 590237.

6Hinnat 30.11.2021 asti:

Viikkohinnat sesonkina lauantaista lauantaihin, muulloin myös lyhyemmät varaukset.

tammi-helmikuu viikot 2-7: 590/viikko (tai 85/vrk)

helmi-huhtikuu viikot 8-16: 795/viikko

touko-syyskuu viikot 17-35: 590/viikko (tai 85/vrk)

ruskaviikot 36-38: 660/viikko

syys-marraskuu viikot 39-47: 590/viikko (tai 85/vrk)

Talvi

Tupa

Tupa

Keittiö

Keittiö

Tupa

Makuuhuone

Makuuhuone

Parvi

Parvi

Parvi

Pesuhuone

WC

Sauna

Näin löydät perille

Pyhä - Luostolle on hyvät opasteet sekä 4- että 5-teiden varsilla.

Tunturin Tuuli sijaitsee Pyhän keskustan tuntumassa. Pyhän liikekeskuksesta n. 900 m pohjoiseen kohti Luostoa, käännytään oikealle tienhaarasta Näätäharju, jonka jälkeen heti oikealle. Seuraavasta tienhaarasta (Uusipalo) vasemmalle ylös harjun päälle. Tunturituuli on harjun päällä oikealla.