Tunturituuli

Tunturituuli on valmistunut syyskuussa 2010 Pyhälle samalle tontille kuin Karhunkainalo ja vastavalmistunut Tunturin Taika.

N. 57 neliön mökissä on lattialämmitys sähköllä sekä koneellinen ilmanvaihto. Mökissä on tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna ja pesuhuone/wc sekä erillinen wc. Parvi on tilava ja osittain täyskorkea. 

Makuuhuoneessa on parivuode. Parvella on parivuode ja lisäksi kaksi erillistä sänkyä sekä pinnasänky peittoineen lapselle.

Parven portaissa on lapsiportti ylhäällä. Mökissä on myös syöttötuoli lapselle sekä lasten omat astiastot.

Mökissä on tilava, katettu ja kalustettu terassi,  jonne Pyhätunturin valotkin pilkottaa puiden lomasta. Rinteisiin, liikekeskukseen ja ravintoloihin on matkaa runsas kilometri. Valaistulle hiihtoladulle vain 500m ja Pyhäjärven uimarantaan 2000 m.

Tupakeittiössä on täydellinen astiasto 12 hengelle, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä sähkövatkain.

Tuvassa on varaava vuolukivitakka ja taulu-tv, dvd-soitin sekä radio/cd-soitin.

Lisäksi pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi sekä silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivaaja. Pihalla olevasta puuvajasta voi noutaa polttopuita ja vajan avain löytyy mökistä.

Hinnat ja varaukset

Tunturituulen varauskalenterin näet tästä. Näet vapaat viikot ja samalla voit tehdä varauksen netissä. Jos linkki ei toimi, voit lähettää varauskyselyn tästä.

Voit myös tiedustella info(at)kotitunturi.fi tai 044 3242122 / 0400 590237.

Hinnat:

Viikkohinnat lauantaista lauantaihin

viikot 19-51: kesä - syksy 540/viikko (80/vrk)

viikot 52-2: joulu, uusivuosi 765/viikko

viikot 3-7: talviviikot 540/viikko (80/vrk)

viikot 8-16: talvisesonki 765/viikko

viikot 17-18: loppukausi 540/viikko (80/vrk)

Talvi

Tupa

Tupa

Keittiö

Keittiö

Tupa

Makuuhuone

Makuuhuone

Parvi

Parvi

Parvi

Pesuhuone

WC

Sauna

Näin löydät perille

Pyhä - Luostolle on hyvät opasteet sekä 4- että 5-teiden varsilla.

Tunturituuli sijaitsee Pyhän keskustan tuntumassa. Pyhän liikekeskuksesta n. 900 m pohjoiseen kohti Luostoa, käännytään oikealle tienhaarasta Näätäharju, jonka jälkeen heti oikealle. Seuraavasta tienhaarasta (Uusipalo) vasemmalle ylös harjun päälle. Tunturituuli on harjun päällä oikealla.

Pyhän kartalta löydät Tunturituulen tästä, samasta pihapiiristä kuin Karhunkainalo ja Tunturin Taika.