Kuurankukka

Kuurankukka on hyvin varusteltu ja kodikas hirsimökki Pyhätunturilla keskustan tuntumassa.

Rinteisiin, liikekeskukseen ja ravintoloihin on matkaa runsas kilometri. Valaistulle hiihtoladulle 500 m ja Pyhäjärven uimarantaan 2000 m.

Mökissä on tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna ja pesuhuone/wc. Vuodepaikkoja on kuudelle hengelle. Kuurankukan sauna ja pesutilat on uudistettu syksyllä 2012.

Mökissä on astiastot kuudelle, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin ja sähkövatkain. Tuvassa on varaava vuolukivitakka, digi-tv, dvd-soitin sekä radio/cd-soitin.

Makuuhuoneessa on parisänky, parvella joustinvuoteet kahdelle sekä kaksi irrallista patjaa.

Muu varustus: kuivauskaappi, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivaaja.Pihalla pistokepaikka autolle ja takkapuut terassin puuvajassa. Takapihalla tunnelmallinen grillikota!

Kuurankukan varauskalenterin näet tästä. Näet vapaat viikot ja voit samalla tehdä varauksen netissä. Voit myös soittaa suoraan mökin omistajille Ari 0400 633913 tai Satu 044 5737954.

Talvi, Winter

Tupa, Living room

Tupa, Living room

Tupa, Living room

Keittiö, Kitchen

Keittiö, Kitchen

MAkuuhuone, Bedroom

Parvi, Loft

Sauna

Sauna

Pesuhuone, Washing room

Pesuhuone, Washing room

Kota, Barbeque hut

Kota, Barbeque hut

Näin löydät perille

Pyhä - Luostolle on hyvät opasteet sekä 4- että 5-teiden varsilla.

Kuurankukka
sijaitsee Pyhän keskustan tuntumassa. Pyhän liikekeskuksesta n. 900 m pohjoiseen kohti Luostoa, käännytään oikealle tienhaarasta Näätäharju, jonka jälkeen heti vasemmalle Näätäharjuun. Kuurankukka on harjun päällä oikealla.