Vuokraa kodinomainen ja mukava lomamökki Pyhä-Luostolta kansallispuiston reunamilta

Kotitunturin kodikkaat lomamökit sijaitsevat Pyhä-Luoston kansallispuiston ulkoilureittien, laskettelukeskusten sekä palvelujen välittömässä läheisyydessä. Mökit ovat viihtyisiä ja hyvin varusteltuja ja sopivat niin pariskunnille kuin lapsiperheille. Osassa mökkejä on lapsiportti parvella, pinnasänky ja syöttötuoli. Voit myös vuokrata lapselle matkasängyn ja syöttötuolin, mikäli majoitut mökissä, jossa niitä ei ole.

Haluatko majoittua isomman ryhmän kanssa?

Pyhätunturilla sijaitsevat vierekkäin samassa pihapiirissä perinteinen, mutta uudistettu Karhunkainalo sekä uudehkot Tunturin Tuuli ja Tunturin Taika. Pihapiiriin on tullut lisäystä vielä tänä talvena, kun uutukainen Tunturin Tähti valmistui Suomen satavuotispäivän aikaan.

Omat lomamökit varaamalla voi useampi perhe tai muu ryhmä viettää yhteistä lomaa, mutta kuitenkin majoittua omassa rauhassaan. Mukaviin illanistujaisiin on erikseen vuokrattavissa myös pihapiirissä sijaitseva viihtyisä grillikota.

Läheisyydessä sijaitsee myös mukava Kuurankukka-mökki, joka on vaihtanut jo omistajaa, mutta on edelleen vuokrattavissa.

Luostolla sijaitsee todella tunnelmallinen Hukka-mökki, joka on rakennettu jykevästä kelohirrestä.

KARHUNKAINALO, Pyhä

Pyhän keskustan ja palvelujen tuntumassa hyvin varusteltu ja uudistettu pyöröhirsinen erillismökki Tunturin Tuulen ja Tunturin Taikan vieressä. Tunnelmaa ja lämpöä tuo iso liuskekivinen avotakka.

Lue lisää Karhunkainalosta.

TUNTURIN TAIKA, Pyhä

Upea ja tilava mökki Tunturituulen ja Karhunkainalon naapurissa. Taika on laadukkaasti varusteltu lapsia unohtamatta.

Lue lisää Tunturin Taikasta.


Viihtyisä mökki Karhunkainalon ja Tunturin Taikan välissä. Näppärä ja kodikas pikkumökki rauhallisella sijainnilla.

Lue lisää Tunturin Tuulesta.

TUNTURIN TÄHTI, Pyhä

Tunturin Tähti on valmistunut Tunturin Taikan, Tunturin Tuulen ja Karhunkainalon viereen. Hyvin varusteltu mökki kuudella petipaikalla.

Lue lisää Tunturin Tähdestä.

KUURANKUKKA, Pyhä

Paljon uudistuksia kokenut pyöröhirsimökki lähellä palveluja ja ulkoilumahdollisuuksia. Pihan perällä tunnelmallinen grillikota.

Lue lisää Kuurankukasta.

HUKKA, Luosto

Kelohirsinen, tilava ja tunnelmallinen erillismökki Luoston keskustan läheisyydessä. Ukko-Luoston rinteet, Aarnilammen uimaranta sekä Luoston palvelut kävelymatkan päässä.

Lue lisää Hukasta.


Piditkö mökeistämme? Vietitkö unohtumattoman loman Pyhä-Luostolla? Tykkää meistä myös Facebookissa ja jaa lomakokemuksesi!