Vuokraa kodinomainen ja mukava lomamökki Pyhä-Luostolta kansallispuiston reunamilta

Kotitunturin kodikkaat lomamökit sijaitsevat Pyhä-Luoston kansallispuiston ulkoilureittien, laskettelukeskusten sekä palvelujen välittömässä läheisyydessä. Mökit ovat viihtyisiä ja hyvin varusteltuja ja sopivat niin pariskunnille kuin lapsiperheille.

Haluatko majoittua isomman ryhmän kanssa?

Pyhätunturilla sijaitsevat vierekkäin samassa pihapiirissä perinteinen, mutta uudistettu Karhunkainalo, vuonna 2010 valmistunut Tunturituuli ja vuonna 2013 valmistunut Tunturin Taika. Pihapiiriin tulee lisäystä vielä tänä talvena, kun uutukainenTunturin Tähti valmistuu ennen joulua.

Omat lomamökit varaamalla voi useampi perhe tai muu ryhmä viettää yhteistä lomaa, mutta kuitenkin majoittua omassa rauhassaan. Mukaviin illanistujaisiin on erikseen vuokrattavissa myös pihapiirissä sijaitseva viihtyisä grillikota.

Läheisyydessä sijaitsee myös mukava Kuurankukka-mökki, joka on vaihtanut jo omistajaa, mutta on edelleen vuokrattavissa.

Luostolla sijaitsee todella tunnelmallinen Hukka-mökki, joka on rakennettu jykevästä kelohirrestä.

KARHUNKAINALO, Pyhä

Pyhän keskustan ja palvelujen tuntumassa hyvin varusteltu ja uudistettu pyöröhirsinen erillismökki Tunturituulen ja Tunturin Taikan vieressä. Tunnelmaa ja lämpöä tuo iso liuskekivinen avotakka.

Lue lisää Karhunkainalosta.

TUNTURITUULI, Pyhä

Uudehko mökki Karhunkainalon ja Tunturin Taikan välissä. Näppärä ja kodikas pikkumökki rauhallisella sijainnilla.

Lue lisää Tunturituulesta.

TUNTURIN TAIKA, Pyhä

Uusin, upea ja tilava mökki Tunturituulen ja Karhunkainalon naapurissa. Taika on laadukkaasti varusteltu lapsia unohtamatta.

Lue lisää Tunturin Taikasta.

KUURANKUKKA, Pyhä

Paljon uudistuksia kokenut pyöröhirsimökki lähellä palveluja ja ulkoilumahdollisuuksia. Pihan perällä tunnelmallinen grillikota.

Lue lisää Kuurankukasta.

HUKKA, Luosto

Kelohirsinen tilava ja tunnelmallinen erillismökki Luoston keskustan läheisyydessä. Ukko-Luoston rinteet, Aarnilammen uimaranta sekä Luoston palvelut välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää Hukasta.

TUNTURIN TÄHTI, Pyhä

Pyhälle valmistuu jouluksi 2017 Tunturin Taikan ja Tunturituulen viereen uusi mökki. Mökkiin tulee vuodepaikat kuudelle ja se tulee olemaan yhtä hyvin varusteltu kuin muutkin Kotitunturin mökit.

Muutamia viikkoja on jo varattukin. Jos haluat varata oman viikkosi uutukaisesta, kysy vapaita viikkoja!


Piditkö mökeistämme? Vietitkö unohtumattoman loman Pyhä-Luostolla? Tykkää meistä myös Facebookissa ja jaa lomakokemuksesi!