Vuokraa kodinomainen ja mukava lomamökki Pyhä-Luostolta kansallispuiston reunamilta

Kotitunturin kodikkaat lomamökit sijaitsevat Pyhä-Luoston kansallispuiston ulkoilureittien, laskettelukeskusten sekä palvelujen välittömässä läheisyydessä. Mökit ovat viihtyisiä ja hyvin varusteltuja ja sopivat niin pariskunnille kuin lapsiperheille. Osassa mökkejä on lapsiportti parvella, pinnasänky ja syöttötuoli. Voit myös vuokrata lapselle matkasängyn ja syöttötuolin, mikäli majoitut mökissä, jossa niitä ei ole.

Haluatko majoittua isomman ryhmän kanssa?

Pyhätunturilla sijaitsevat vierekkäin samassa pihapiirissä perinteinen, mutta uudistettu Karhunkainalo ja uudistusta vielä odottava Karhunmarja sekä uudehkot Tunturin Tuuli ja Tunturin Taika. Uusin mökkimme Tunturin Tähti valmistui Suomen satavuotispäivän aikaan.

Omat lomamökit varaamalla voi useampi perhe tai muu ryhmä viettää yhteistä lomaa, mutta kuitenkin majoittua omassa rauhassaan. Mukaviin illanistujaisiin on erikseen vuokrattavissa myös pihapiirissä sijaitseva viihtyisä grillikota.

Läheisyydessä sijaitsee myös mukava Kuurankukka-mökki, joka on vaihtanut jo omistajaa, mutta on edelleen vuokrattavissa.

Luostolla sijaitsee todella tunnelmallinen Hukka-mökki, joka on rakennettu jykevästä kelohirrestä.

Voit myös lähettää kyselyn vapaista mökeistä toivomallasi ajankohdalla varauskyselylomakkeella.

HUKKA, Luosto

Kelohirsinen, tilava ja tunnelmallinen erillismökki Luoston keskustan läheisyydessä. Ukko-Luoston rinteet ja ladut, Aarnilammen uimaranta sekä Luoston palvelut kävelymatkan päässä.

Lue lisää Hukasta.

KARHUNKAINALO, Pyhä

Pyhän keskustan ja palvelujen tuntumassa hyvin varusteltu ja uudistettu pyöröhirsimökki samalla tontilla Tunturin Tuulen ja Tunturin Taikan kanssa.

Tunnelmaa ja lämpöä tuo iso liuskekivinen avotakka.

Lue lisää Karhunkainalosta.

KARHUNMARJA, Pyhä

Pyhän keskustan ja palvelujen tuntumassa hyvin varusteltu pyöröhirsinen erillismökki Karhunkainalon vieressä. Tupaa hallitsee tunnelmallinen liuskekivinen avotakka.

Lue lisää Karhunmarjasta.

TUNTURIN TAIKA, Pyhä

Upea ja tilava mökki Tunturin Tuulen ja Tunturin Tähden naapurissa. Taika on laadukkaasti varusteltu lapsia unohtamatta.

Lue lisää Tunturin Taikasta.Viihtyisä mökki Tunturin Tähden ja Tunturin Taikan vieressä. Näppärä ja kodikas pikkumökki rauhallisella sijainnilla.

Lue lisää Tunturin Tuulesta.

TUNTURIN TÄHTI, Pyhä

Tunturin Tähti on valmistunut Tunturin Taikan, Tunturin Tuulen ja Karhunkainalon viereen. Hyvin varusteltu mökki kuudella petipaikalla.

Lue lisää Tunturin Tähdestä.

KUURANKUKKA, Pyhä

Paljon uudistuksia kokenut pyöröhirsimökki lähellä palveluja ja ulkoilumahdollisuuksia. Pihan perällä tunnelmallinen grillikota.

Lue lisää Kuurankukasta.


Piditkö mökeistämme? Vietitkö unohtumattoman loman Pyhä-Luostolla? Tykkää meistä myös Facebookissa ja jaa lomakokemuksesi!