Hukka

Hukka on tunnelmallinen, siisti ja tilava kelohirsimökki Luostolla keskustan tuntumassa. Liikekeskus, ravintolat ja rinteet vajaan kahden kilometrin etäisyydellä. Valaistulle hiihtoladulle n 500 m.

Hukassa on tilava tupa/ruokailutila, keittiö, kaksi makuuhuonetta, matala nukkumaparvi sekä sähkösauna ja pesuhuone/wc. Hukan sauna, pesutilat ja keittiö on uudistettu kokonaan vuoden 2010 aikana.

Makuupaikkoja on toisessa makuuhuoneessa kahdelle. Alavuode on 90 cm ja ylävuode 80 cm leveä. Toisessa makuuhuoneessa on 120 cm leveä alavuode sekä 80 cm ylävuode yhdelle. Parvella on kaksi joustinpatjaa.

Tupakeittiössä on Kerman Saven Heinä-astiasto , astianpesukone, jenkkijääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain. Tuvassa massiivinen rakkakivinen avotakka, taulu-tv, dvd- ja cd-soitin/radio.

Muu varustus: hiustenkuivaaja, pyykinpesukone ja kuivausrumpu sekä silitysrauta ja -lauta.

Talon seinässä on pistorasia, josta saa virtaa auton moottorilämmittimelle (ota jatkojohto mukaan). Takkapuut puuvajassa. Hukka ei sovi kissa-allergisille!

Varaukset ja tiedustelut

Hukan varauskalenteriin pääset tästä. Näet vapaat viikot ja samalla voit tehdä oman varauksesi. Voit lähettää myös varauskyselyn tästä tai kysyä info(at)kotitunturi.fi / 044-3242122.

Varaushinnat näet varauskalenterista tai lähetä tarjouspyyntö varauskyselylomakkeella!Talvi

Kesä

Tupa

Takka

Ruokailutila

Keittiö

Makuuhuone 1

Makuuhuone 1

Makuuhuone 2

Parvi

Pesuhuone

Pesuhuone

Sauna

Aula

Näin löydät perille

Hukka sijaitsee Luoston keskustasta 1,1 km Pyhän suuntaan. Käänny vasemmalle tienhaarasta Uittoluosto, Jatka Räkkiluostontietä oikealle kunnes tulee tienhaara Kelutie. Hukka on viimeinen talo Kelutien vasemmalla puolella. Luoston kartalta löydät Hukan tästä (jos kartalla ei näy punaista pallukkaa, valitse vasemmasta yläreunasta Näytä lisää karttoja ja valitse Luosto opaskartta)